Delia Matache vs Adela Popescu. Cine arata mai bine in creatia Danei Budeanu?


Dana Budeanu este noul designer preferat al vedetelor din Romania. Dupa ce Andra a purtat tinute create de Dana Budeanu aproape in fiecare editie a emisiunii "Romanii au talent", acum Delia Matache si Adela Popescu si-au innoit garderoba cu haine create de cea care le-a imbracat si pe Jennifer Lopez si Eva Longoria.


De ziua ei, Delia Matache a postat pe Facebook o imagine in care apare intr-o tinuta Dana Budeanu, asemanatoare cu unul dintre outfiturile in care a aparut si Adela Popescu.

Piesa de rezistenta a celor doua tinute este, fara indoiala, vesta de inspiratie folclorica. 

Pantalnii negri mulati si evazati se regasesc, de asemenea, in garderoba ambelor vedete.

Adela Popescu a lansat chiar o colectie in colaborare cu Dana Budeanu - "Adela Popescu for 22".

"Desi mergeam destul de des la evenimente mondene, in clipa in care a aparut rubrica “Bine/Prost imbracate” semnata de Dana Budeanu, mi-am dat seama ca acele comentarii ale ei erau pentru mine ca un manual de stil. Chiar cred ca datorita ei, stilul meu si al vedetelor din Romania s-a imbunatatit, asta pentru ca in sfarsit cineva care se pricepea si era in masura ne dadea sfaturi. Dupa 2 ani de de oscilatii vestimentare am intalnit-o pe Dana si mi-am dat seama ca parerile ei sunt in conformitate cu ideile mele neexploatate. Asa a inceput totul, asa s-a nascut colectia "Adela Popescu for 22"!, spune Adela Popescu.

FULLSCREEN
Delia Matache vs Adela Popescu. Cine arata mai bine in creatia Danei Budeanu?
  • /

related posts