Designerii romani si-au prezentat colectiile de primavara - vara 2012 la Berlin Fashion Week


Dupa succesul din luna ianuarie, delegatia Romanian Designers s-a intors la Berlin pentru o noua demonstratie de moda romaneasca. Pe 8 iulie 2011, reprezentantii designului romanesc:  Irina Schrotter,  Alina Botea,  Lucian Broscatean impreuna cu Mihaela Glavan si, pentru prima data, Lena Criveanu, si-au prezentat propunerile pentru sezonul primavara/vara 2012 in cadrul saptamanii modei de la Berlin, alaturi de marile nume ale modei internationale.
 


Creatii Irina Schrotter, Lucian Broscatean, Lena Criveanu si Alina Botea

Convinsi de prestatia excelenta a designului romanesc din primavara acestui an, reprezentantii agentiei IMG Fashion Berlin au selectat pentru a doua oara grupul de designeri romani care vor participa la cea mai noua si in voga saptamana a modei europene, Mercedes-Benz Fashion Week Berlin. Cei numiti au fost alesi in urma unei selectii foarte dure si obiective. Cea de a doua delegatie nu si-a schimbat major componenta, doar designerul Lena Criveanu fiind cea nou aleasa.


De la stanga la dreapta Mihaela Glavan, Lucian Broscatean, Alina Botea, Lena Criveanu si Irina Schrotter

Eleganta si rafinamentul Irinei Schrotter au venit alaturi de propunerile designului conceptual si mereu surprinzator al lui Lucian Broscatean, iar stilul curat, aproape geometric dar atat de chic si proaspat al Alinei Botea s-a alaturat sensibilitatii si rafinamentului designului sculptural al Lenei Criveanu.

Pentru toate stilurile, completarea perfecta este cea a pantofilor semnati de Mihaela Glavan, cea care a reusit sa adune aprecierile unanime si sa performeze crearea incaltamintei pentru intreaga delegatie a designului romanesc la Berlin, dar si bijuteriile Carlei Szabo care au insotit colectia Irinei Schrotter.

FULLSCREEN
Designerii romani si-au prezentat colectiile de primavara - vara 2012 la Berlin Fashion Week
  • /


related posts