Detaliul pe care doar vigilentii l-au observat. Ce s-a vazut prin rochia extra transparenta purtata de Adrienne Bailon


A comis unul dintre cele mai rusinoase accidente vestimentare din istorie, iar acum s-a intors cu o tinuta-provocare. Ce s-a vazut prin rochia purtata de ea.


Actrita si cantareata Adrienne Bailon isi doreste sa fie sexy cu orice pret. A mai incercat in trecut, n-a reusit, dar nu se da batuta si face cele mai extravagante alegeri vestimentare.

Vedeta in varsta de 31 de ani a participat recent la Saptamana Modei de la New York si a ales sa poarte o rochie cu top extrem de transparent, care i-a lasat la vedere sanii si... nu numai. Cei mai vigilenti dintre cei prezenti la eveniment au mai observat ceva prin materialul straveziu.

Adrienne a facut debutul in public al celor mai noi piercing-uri si a avut grija ca toti cei din jur sa afle ca si-a pus cercei in sfarcul drept. Lipsita de inhibitii, vedeta a purtat o creatie Michael Costello, care a folosit material cu vedere la piele in partea de sus si paiete pentru zona inferioara a rochiei.

Aceasta nu este prima oara cand Adrienne a incercat sa atraga atentia prin tinutele ei. In trecut, ea si-a lasat la vedere partile intime si sanii, hotarata sa ii determine pe jurnalistii mondeni sa scrie cate un articol despre felul in care arata.

  • Detaliul pe care doar vigilentii l-au observat. Ce s-a vazut prin rochia extra transparenta purtata de Adrienne Bailon

related posts

Modifică setările cookies