Diana Codruta Dinu, de 17 ani, este Miss Teenager! Crezi ca merita titlul?


Pe Diana Codruta Dinu (1.73 m, 82-62-91) o asteapta o cariera infloritoare in modeling. Tanara de 17 ani a castigat concursul Miss Teenager Romania 2011, organizat de designer-ul Rita Muresan la Constanta.


Diana va reprezenta Romania, la Miss Teenager Universe 2011, cel mai important concurs international pentru adolescente, ce va avea loc la Guatemala, pe 9 octombrie 2011.

 Locul al doilea a fost ocupat de catre Andreea Dicianu (16 ani) din Galati, iar locul al treilea i-a revenit concurentei din Bucuresti, Andra Budacu (16 ani).

Premiul Presei i-a fost acordat concurentei Michela Ciornea (15 ani) din Pitesti.

Designerul Rita Muresan a oferit castigatoarelor premii in valoare de 5.000 de euro., iar Spectacolul a fost prezentat de Aida Mihalcea si Bodan Vladau.

Cele 21 de concurente au avut de sustinu trei probe: tinuta de zi, costum de baie, rochie de seara. Momentele artistice au fost sustinute de Mihai (ex-3Sud-Est), manechinul Bogdan Vladau, iar Rita Muresan a prezentat o mini-colectie de tinute de seara. Din juriu au facut parte: Rita Muresan, Cezara Dafinescu, Alin Galatescu, Maria Pauna, Ema Dumitrescu – castigatoarea Miss Teenager Universe 2010 si castigatoarea Next Top Model, Florin Munteanu, Ilinca Branzei si Cristian Zgabercea.

related posts

Modifică setările cookies