(P) Diana Sar, la lansarea colecției BSB de primăvară-vară 2019


Brand-ul de modă BSB a prezentat tendințele noului sezon, în cadrul unui eveniment glam & stylish, la care au participat celebrități din muzică, televiziune și film. 


Gazda evenimentului a fost Lili Sandu, care a strălucit pe podiumul de la Biavati într-o rochie statement din colecția BSB primăvară-vară.

Citește și: Diana Sar împlinește 24 de ani. Locul misterios unde vine în fiecare an de ziua ei

Tot într-un outfit BSB, Antonia a dat ritm serii, alături de dansatorii săi.

Alte celebrități care au ales să poarte BSB pentru acest eveniment au fost: Claudia Pavel, Albertina Ionescu, Diana Bart, Diana Dumitrescu, Ilinca Obădescu, Adina Halas, Ellie White, Diana Sar, Maria Andrei și Anca Florescu.

Inspirată de nonconformismul anilor ’60 - ’70, colecția BSB creează un stil boho cu fuste și rochii lungi, topuri cu aplicații brodate și jachete de inspirație etnică. Stilul safari readuce în garderoba de vară tonurile de pământ, imprimeurile de inspirație tribală și pe cele animal, pentru outfit-uri perfect adaptate junglei urbane. Jeans-ul rămâne esențial în alegerile vestimentare ale sezonului, iar BSB a pregătit o colecție completă de pantaloni, fuste și rochii, combinate cu elementele cheie ale anilor '80.

Dantela, broderia anglaise și țesăturile ușoare din bumbac recreează siluetele celebre inspirate de stilul lui Brigitte Bardot, al lui Jane Birkin și al lui Catherine Deneuve. Nostalgia modei de atunci se întâlnește cu femeia de astăzi și aduc împreună romantismul și încrederea în sine într-un stil inconfundabil, consacrat de colecțiile BSB.

Colecția este acum disponibilă în magazinele BSB din toată țara și online, pe www.bsbfashion.ro

related posts

Modifică setările cookies