Diferență ca de la cer la pământ. Cum s-a transformat stilul lui Megan Fox de când e cu Machine Gun Kelly


Stilul vestimentar al lui Megan Fox a trecut printr-o transformare radicală de când aceasta este într-o relație cu Machine Gun Kelly. Actrița a început transformarea timid, însă acum ținutele ei sunt din ce în ce mai controversate.


De la natural și elegant la extravagant, controversat și uneori de-a dreptul kitschos. Megan Fox a abandonat rochiile ei elegante, machiajele discrete și coafurile simple. În ultimul an, vedeta a aparut pe covorul roșu mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, iar în viața de zi cu zi pare că împrumută haine din garderoba păpușii Barbie.

Desigur, noul ei stil este puternic influențat de actualul logodnic – Machine Gun Kelly. Cântărețul se consideră un adevărat fashionist, însă outfiturile lui sunt menite să șocheze și să atragă atenția, fiind departe de ceea ce numim bun gust.

Astfel, Megan Fox a început să poarte ținute din ce în ce mai mulate, decoltate, transparente, decupate sau sclipitoare.

La cea mai recentă apariție în public, cei doi fac notă discordantă – el poartă haină de blană și căciulă, iar ea este dezgolită, cu o bluză tip corset și o fustă mini din paiete. Extrem de bronzată, cu extensii de par, machiaj excesiv și haine kitschoase Megan Fox din era Machine Gun Kelly este total opusul lui Megan din timpul căsniciei cu Brian Austin Green.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa foto: GETTY IMAGES, PROFIMEDIA

  • Diferență ca de la cer la pământ. Cum s-a transformat stilul lui Megan Fox de când e cu Machine Gun Kelly

related posts

Modifică setările cookies