Doja Cat, vedeta cameleon: artista nu arată niciodată la fel! Cu ce imagine sexy și-a încântat fanii


La 26 de ani, Doja Cat are lumea la picioare: este una dintre cele mai apreciate artiste, piesele ei au sute de milioane de vizualizări pe youtube, iar pe Instagram o urmăresc peste 24 de milioane de oameni.

Tag-uri: #Doja Cat

Doja Cat are în palmares un premiu Grammy și mai multe trofee Billboard, American Music Awards și MTV Video Music Awards. Mulți spun că este o artistă completă: are o voce suavă, cantă și rap, dansează, e și actriță și producătoare. 

Pe lângă talentul muzical, este considerată și o fashionista excentrică: outfiturile ei de scenă sunt uneori la limita decenței, iar pe covorul roșu adesea a fost la limita dintre sexy și indecent.

Ce este cu adevărat fascinant la ea este felul în care se transformă la fiecare apariție. Cu ajutorul perucilor, machiajelor și costumelor sale, Doja Cat se reinventeaza de fiecare dată. 

Acum, Doja Cat și-a impresionat fanii cu o poză în bikini, care ne duce cu gândul la păpușa Barbie. Îmbrăcată într-un costum de baie roz și accesorizata pe măsură, artista pare o păpușă vie :) 

Pe numele ei real Amala Ratna Zandile Dlamini, Doja Cat este extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală. Deși nu și-a exprimat clar preferințele sexuale, cântăreața face aluzii în piesele sale că este bisexuală.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES
 

related posts

Modifică setările cookies