După Brad Pitt, alți doi bărbați au început să poarte fuste. Cum au fost surprinși Robert Pattinson și Lucien Laviscount


Marii designeri încearcă să transforme fustele în piese vestimentare unisex și se pare că reușesc. Din ce în ce mai mulți bărbați, din rândul celebrităților, au apărut în public în fuste.


Puțini se așteptau totuși că Brad Pitt să facă acest pas, și uite că până și el, care este destul de conservator, și-a adăugat fusta în garderobă. Acum doi dintre cei mai sexy actori ai momentului au adoptat look-ul androgin.

Vezi și: Brad Pitt, apariție surprinzătoare pe covorul roșu: a venit îmbrăcat în fustă! Ce alți bărbați celebri au mai făcut-o

Robert Pattinson și-a făcut apariția în fustă la prezentarea noii colecții Dior, în care modelele-bărbați au defilat în piese care până acum erau considerate ca fiind destinate femeilor.

Și actorul din Emily în Paris, Lucien Laviscount, a avut un look excentric la show-ul Louis Vuitton. Laviscount a purtat un pulover multicolor combinat cu o fustă plisată și pantaloni. 

La Săptămână Modei de la Paris dedicată colecțiilor de toamnă-iarnă 23/24 pentru bărbați, marii designeri au lăsat să se înțeleagă că nu mai este foarte clară diferențierea între hainele pentru domni și cele pentru femei. 

Sursa foto: GETTY IMAGES

 

Vezi și: Nu mai există haine pentru femei și haine pentru bărbați. Marii designeri promovează ținute ce pot fi purtate de ambele sexe

related posts

Modifică setările cookies