Dupa ce a furat meserie de la Alexander McQueen, Andreea Badala isi lanseaza noua colectie in Romania


Andreea Badala a lansat miercuri seara brandul MURMUR si noua colectie denumita TRACES. Andreea Badala se poate lauda cu o experienta inedita – a lucrat in atelierele de creatie Alexander McQueen Menswear. Andreea a fost cooptata ca si stagiar, dupa un proces indelungat de selectie, care a inclus sute de candidati si a inceput sa lucreze in cadrul echipei de creatie pentru colectia toamna/iarna 2010.
 


Din pacate aceasta a fost si ultima colectie la care a lucrat Alexander McQueen. Inca din primele zile in atelier, sarcinile au inclus munca de documentare si creatie, dezvoltare de idei in tipar si productie, precum si lucru cu intreaga echipa de creatie, fiecare om fiind o piesa importanta intr-un mecanism imens.

Andreea Badala a fost selectionata si in echipa de creatie la Milano unde, inainte cu o saptamana de show-ul propriu-zis, s-au pus bazele unui atelier ad-hoc in care s-au perfectat ultimele detalii. Ulterior Andreea a lucrat inclusiv in backstage, pentru show-ul Alexander McQueen de la Milano Fashion Week.

In februarie 2010, Andreea a revenit in Romania pentru a crea brandul Murmur, plecand de la o idee pe care a dezvoltat-o de-a lungul anilor de acumulare si experienta. Brandul Murmur a participat la doua editii ale targului Who's Next Paris, prezentand colectia de primavara/vara 2011 si colectia toamna/iarna 2011/12.

Iti place noua colectie a Andreei Badala?

 

related posts

Modifică setările cookies