Ea este cea mai trendy bătrânică din lume! Fashion icon-ul Iris Apfel a împlinit 100 de ani


Iris Apfel, o celebră femeie de afaceri din America, este considerată de presa străină un adevărat fashion icon și cea mai trendy bătrânică din lume. Nici nu e de mirare, dacă stăm să ne uităm la fotografiile ei.


Aparițiile lui Iris Apfel de la evenimente sau din reviste sunt memorabile și demonstrează tuturor că stilul nu are vârstă și nici buget. Mai mult, simpatica bătrânică este un influencer în adevăratul sens al cuvântului și are peste 2 milioane de fani pe contul de Instagram. Ea nu îi învăță doar cum să se îmbrace, ci și cum să se bucure de viață. 

În 2018, bătrânica a scris "Iris Apfel - Accidental Icon", o carte cu sfaturi despre frumusețe, succes și carieră. “Dacă vrei să rămâi tânăr, trebuie să gândești ca un om tânăr!”, spune Iris în cartea sa. 

“Nu am avut niciodată un plan, lucrurile s-au întâmplat pur și simplu. (...) Cred că trebuie să fii original, dar nu original până la punctul în care să pari nebun. Trebuie să fii sincer cu tine. Să te cunoști cu adevărat. Nu trebuie să urmezi un trend anume ci să înveți să-ți asumi câteva riscuri”, declara Iris în urmă cu un an cu privire la succesul ei „accidental”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel)

Iris Apfel a împlinit recent 100 de ani

Iris a suflat recent în lumânări și a realizat o ședință foto pentru revista Harper Bazaar. Celebra bătrânica a lansat și o colecție de haine cu un brand celebru, iar la eveniment a avut o apariție excentrică. Iris a purtat o pereche de pantaloni galbeni și un o bluză în aceeași nuanță, plină cu volane. N-au lipsit accesoriile colorate și rujul roșu.

Iris Apfel are o carieră impresionantă în industria textilă, inclusiv un contract cu Casa Albă. Afacerista a lucrat cu nouă președinți americani. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram
 
Vezi și VIDEO: Am făcut armata la Untold
 

related posts

Modifică setările cookies