Ea este indianca sexy din "New Girl". In realitate, Hannah Simone este chiar mai hot decat in serial


Chiar daca nu are rolul principal in serialul "New Girl", detinut de Zooey Deschanel, Hannah Simone reuseste sa se faca ramarcata. Este atat de frumoasa incat niciun barbat nu i-ar rezista :)


Hannah Simone joaca in serialul  de comedie "New Girl" rolul unui supermodel de origine indiana, ceea ce nu este prea departe de realitate. Tatal lui Hannah este indian, ea ea a debutat in showbiz ca model. 

Cum sa ai o casnicie PERFECTA cu ajutorul astrelor

Felul in care arata i-a deschis multe usi in domeniul entertainment si asa a ajuns una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv din Canada.

Foto: Hannah Simone, GETTY IMAGES

Pana sa ajunga la Statele Unite, Hannah a trait pe trei continente: s-a nascut la Londra, copilaria si-a petrecut-o in mare parte in Canada, a trait si in India, iar acum face furori la Hollywood. 

"Imi mut locuinta o data la trei ani. M-am nascut la Londra, dar familia mea s-a mutat in scurt timp in Canada. Apoi am trait in Arabia Saudita pana a inceput Razboiul din golf. Am locuit un timp si in Olanda, apoi am mers iar in Canada si Arabia Saudita. In Cipru am stat 4 ani", a povestit Hannah doar o parte din multele sale mutari.

Hannah se poate lauda cu doua diplome una in Stiinte politice si alta in Productie radio si TV.

Hannah Simone a devenit cu adevarat cunoscuta dupa ce a primit rolul Cece Meyers din serialul New Girl. Desi are 32 de ani, actrita nu pare trecuta de 25.

Dornica de afirmare, Hannah participa la evenimente mondene, iar tinutele ei de pe covorul rosu sunt impecabile.

related posts

Modifică setările cookies