Editorul Vogue Anna Wintour știe exact ce trebuie să porți la un interviu ca să impresionezi


Să o întrebi pe Anna Wintour, editorul-șef al publicației Vogue, ce să porți la un interviu este ca și cum l-ai întreba pe Papa cum să ajungi în Rai.


Recent, Anna Wintour a fost întrebată care este ținut corectă pentru a impresiona la un interviu pentru o slujbă, iar editorul-șef Vogue nu a dezamăgit. 

Citește și. Iulia Albu a criticat rochia Adelinei Pestrițu: ”S-a vrut prețioasă, dar a gafat groaznic”

Este interesant cum se îmbracă oamenii care vin la mine pentru un interviu”, a spus Wintour. ”Câteodată, ai senzația că poartă hainele pe care le-au cumpărat chiar în dimineața respectivă și nu ceva ce-i reprezintă pe ei, din punct de vedere al personalității”.

Cred că toată lumea ar trebui să aibă în vedere - fie că este vorba de un interviu pentru Vogue sau pentru orice altă slujbă - că nimeni nu oferă o slujbă garderobei tale. Vestimentația ta nu o să muncească în locul tău - dar te reprezintă”.

Wintour și-a amintit de momentul în care a fost complet impresionată de ținuta celui pe care îl intervieva.

”O să-mi amintesc întodeauna de acest tânăr care a venit la mine în rochie și cu o geantă pe braț, i-am oferit slujba pe loc”, a spus ea. ”Trebuie să te îmbraci pentru tine. Este valabil și în cazul în care îți dorești să impresionezi la un job. Nu faci nimănui niciun serviciu dacă te prefaci”.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Editorul Vogue Anna Wintour știe exact ce trebuie să porți la un interviu ca să impresionezi
  • /

related posts

Modifică setările cookies