Elasticele de par ale lui Hillary Clinton, o problema de stat


Staff-ul i-a recomandat sa scape de ele. Hillary a refuzat. Se declara dependenta de ele si nu isi poate imagina viata fara ele. E vorba de elasticele de par pe care le critica toata lumea, dar fara de care nicio femeie cu parul lung nu poate supravietui. 


Faux-pas la nivel inait

Daca ar exista un echivalent al genocidului in moda, stilistii spun ca acela ar fi accesoriile de par ale doamnei Clinton. Secretara de stat a SUA da gres de un an incoace, de cand parul i-a crescut si este tinut sugrumat in elastice care nu sunt permise in situatii in care codul vestimentar cere eleganta, nu confort. 

Extrem de confortabile si de practice, elasticele imbracate in bumbac sau catifea pe care Hillary le poarta cu mandrie, in ciuda faptului ca sefele de stat sau diplomatele care apar in poza cu ea au parul tapat corespunzator, au fost la moda in anii '80. Acum insa, sunt considerate depasite si nu sunt agreate de niciun stilist. Cu toate acestea, se gasesc la orice supermarket intr-o varietate de culori si texturi si o ajuta pe doamna Clinton sa se pregateasca de fotografii cand e pe punctul de a ateriza pentru a cincea oara in aceeasi zi. In 3 secunde, coada ei este gata! "Nu e o declaratie de stil, nu incearca sa readuca moda anilor '80, a spus o persoana din anturajul ei pentru Daily Mail, ci pur si simplu avea nevoie de o solutie practica." 

Razboiul impotriva elasticelor

Si in Romania, elasticele au fost "condamnate" de cunoscatori. Stilista Dana Budeanu sfatuia cititoarele "Manualului de stil", dar si  telespectatoarele care o urmareau in emisiunea Happy Hour, sa renunte la elasticele colorate si la clestii de plastic, accesorii care se gasesc pe orice taraba. Singurele permise, spunea ea, erau elasticele subtiri in aceeasi culoare cu parul, aproape invizibile de la departare. 

Imbunatatirea din parul lui Hillary

Nu ca ar fi suficient, dar tot e mai bine decat nimic: Hillary a dat semne ca a ascultat sfaturile stilistilor si a tinut cont de ele. In ultimele aparitii publice, ea a purtat elastice cu sclipici, pietricele sau perle, asortate intr-o anumita masura la vastimentatia sau colierele sale. Asta e versiunea mai "stylish" a elasticelor simple, din bumbac. Chiar si asa, nu toata lumea e multumita de schimbare. "Incercam sa interzicem elasticele", a marturisit o persoana din sfaff-ul ei. 

related posts

Modifică setările cookies