Ele sunt cele mai inalte celebritati!


O femeie inalta si bine proportionata atrage toate privirile. Jucatoarea de tenis Maria Sharapova este in capul listei celor mai inalte celebritati, cu 1.87 m, urmata de actrita Brigitte Nielsen, 1.85, si fotomodelul Adriana Sklenarikova! Vezi top 10!
 


1. Maria Sharapova – 187 cm
   Rusoaica Maris Sharapova este mandra de inaltimea sa si, pe deasupra, mai poarta si tocuri!
 


2. Brigitte Nielsen – 185 cm
Actrita daneza Brigitte Nielsen este cunoscuta mai mult prin faptul ca a fost casatorita cu Sylvester Stallone. Este poreclita „Amazon” datorita inaltimii si infatisarii ei masive.

 

3. Adriana Sklenarikova  - 185 cm
  Fotomodelul de origine slovaca are cele mai lungi picioare din lume – 124 cm, fiind intregistrata in Cartea recordurilor. A    fost casatorita cu jucatorul de fotbal Christian Karembeu.

 

4. Uma Thurman – 183 cm
Se spune ca regizorul Quentin Tarantino i-a oferit rolul din Pulp Fiction dupa ce i-a vazut picioarele enorm de lungi! Regizorul e de parere ca femeile cu picioare mari sunt extrem de atragatoare. Rolul din Pulp Fiction i-a adus Umei o nominalizare la premiile Oscar si i-a crescut foarte mult popularitatea.


 

5. Brooke Shields – 183 cm
Cand a jucat in „Laguna albastra” umbla numai cu incaltari cu talpa joasa pentru ca partenerul sau sa nu para prea pitic!


 

6. Eva Herzigova – 183 cm
Poreclita si Marylin Monroe, datorita buclelor sale blonde, Evei ii place sa para si mai inalta si adeseori poarta tocuri!

 


7. Kathryn Bigelow -182 cm
Kathryn Bigelow, fosta sotie a celebrului James Cameron,  a devenit anul acesta prima femeie care a castigat Oscarul, cu filmul „The Hurt Locker”. 

8. Nicole Kidman – 180 cm

Cand era casatorita cu Tom Cruise, era nevoita sa mearga cu cativa pasi inaintea lui ca sa nu se observe diferenta de inaltime. Ca sa nu isi puna sotul intr-o postura proasta, evita tocurile.

 

9. Michelle Obama - 180cm.

Prima doamna a  Americii este adesea comparata cu Jacqueline Kennedy. Michelle Obama este prima femeie afro-americana in calitate de „Prima doamna” la Casa Alba.


 

10. Sigourney Weaver – 180 cm
     Sigourney a devenit celebra dupa ce a jucat in seria „Alien”.
 

related posts

Modifică setările cookies