Elena Udrea a născut. Ce mesaj emoționant a publicat pe Facebook tatăl fetiței


Elena Udrea a născut astăzi o fetiță, în jurul orei 14:00 (ora României). 


Potrivit informațiilor apărute în presă, fetița e perfect sănătoasă și a primit nota 10 la naștere. Udrea a născut natural, însă prematur, într-un spital din San Jose. 

Fostul politician a confirmat pentru o revistă că informația e reală și că a adus-o pe lume pe micuța Eva Maria mai devreme decât au anticipat medicii. 

„Da, am născut acum câteva ore.”,  a spus ea. 

La rândul lui, și iubitul Elenei, Alexandru Alexandrov, a confirmat vestea pe o rețea de socializare. 

"Astăzi, la ora 14:00, micuța Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere și a venit pe lume. Sunt un tătic fericit, avem o fetiță frumoasă și sănătoasă. Se pare că seamănă cu tati.", a scris el. 

Udrea a povestit într-un interviu mai vechi și semnificația numelor alese pentru micuța ei. Astfel, potrivit spuselor politicianului, primul nume asupra căruia au convenit imediat a fost Maria, nume pe care îl poartă și mama Elenei. Al doilea nume al micuței va fi Eva. Udrea și-a motivat alegerea spunând că pentru ea a contat foarte mult și rezonanța biblică.

Elena Udrea are în acest moment statut de refugiat în Costa Rica, unde a fugit în urmă cu câteva luni. Ea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”.related posts