Premiile Emmy 2020: Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu virtual


Anul acesta, premiile Emmy au avut loc în spațiul virtual, dar asta nu înseamnă că celebritățile nu s-au pregătit cu ținute care de care mai spectaculoase.


Seara în care cele mai bune producții de televiziune sunt premiate nu a avut parte de un covor roșu propriu zis, din cauza pandemiei de coronavirus, dar artiștii preferați tot au abordat un look de gală, din propriile lor case.

Una dintre cele mai apreciate apariții a fost Zendaya, care a postat și pe Instagram rochia sa semnată Christopher John Rogers, la care a asortat bijuterii Bulgari și pantofi Christian Louboutin. 

Jennifer Aniston a postat pe Instagram o imagine cu ea în pijama și mască facială pentru a arăta cum se pregătește pentru marele eveniment. Mai târziu, și-a pus o rochie lungă, clasică. 

 

Actrița Reese Witherspoon a asistat la ceremonie din curtea casei sale, purtând o rochie Louise Vuitton și un ruj roșu, într-o nuanță îndrăzneață. 

Jameela Jamil a rămas în pijama și a declarat că nu poartă sutien sau pantofi cu toc, ceea ce i-a adus o mulțime de laude din partea fanilor de pe social media. 

Regina King a purtat o ținută statement, purtând un costum roz și un tricou în care cere dreptate pentru Breonna Taylor. 

Un email trimis nominalizaților preciza că, pentru acest eveniment virtual, nu fost stabil un code dress, dacă că organizatorii speră ca oaspeții să se îmbrace elegant. 

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: 

FULLSCREEN
Premiile Emmy 2020: Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu virtual
  • /

related posts

Modifică setările cookies