Epava divei de altadata. Kylie Minogue, aparitie extrem de dezamagitoare pe covorul rosu de la MTV Music Awards


Gala MTV Movie Awards este una dintre cele mai urmarite emisiuni de televiziune pentru publicul tanar si reprezinta o buna platforma de lansare pentru multe dintre filmele produse la Hollywood, care se adreseaza in special spectatorilor tineri.


Desfasurata in Los Angeles, California, gala a incercat sa stranga in acelasi loc crema showbizului american. Printre cateva nume celebre care au pasit pe covorul rosu al evenimentului s-a numarat si Kylie Minogue, care la 44 de ani a incercat sa demonstreze ca arata la fel de bine ca mai tinerele ei colege de breasla.

Imbracata intr-o rochie metalica fara forma si lasandu-si la vedere o parte din abdomen, australianca a dezamagit insa si i-a determinat chiar pe ceidin jur sa se intrebe de ce anume a fost si ea prezenta la gala.

Cu un ten intins pana la refuz cu ajutorul injectiilor si a interventiilor chirurgicale, Minogue si-a atras o multime de critici negative si a fost chiar invitata politicos de unii critici sa frecventeze evenimente mai potrivite pentru cei de varsta ei.

La editia de anul acesta a premiilor, spectatorii si telespectatorii au putut sa vada in premiera cateva imagini din "Iron Man 3" si "Star Trek Into Darkness", inainte de premierele acestor doua filme, in aprilie, respectiv mai.

Fanii au putut sa vada si cateva imagini din "The Hunger Games: Catching Fire", care va avea premiera in noiembrie.

related posts

Modifică setările cookies