Esti fashionista? Vino la o seara de film speciala!


Daca esti pasionata de moda si de film in egala masura, nu trebuie sa ratezi vineri editia de noiembrie a serii de scurtmetraje ShortsUP, care are ca tema „Street Fashion”.  De la ora 20.00, la Sala Dalles


Te asteapta scurtmetraje premiate la marile festivaluri internationale, in care marile vedete sunt moda urbana si stilul vestimentar, dar si Young Romanian Designers Expo (mini-expozitii ale designerilor romani), o instalatie cu fotografii de street fashion local si international (in care s-ar putea sa te regasesti daca esti fashionista cu acte in regula) si Live Make Up Area.


Printre filmele care vor face deliciul pasionatilor de moda se numara De ce, doamna / Warum Madame Warum (regia Michael Bidner, John Edward Heys, Germania, 2011) care prezinta o doamna excentrica, ce se plimba pe strazile Berlinului mancand ostentativ crenvursti,  animatia Haina il face pe om / It’s What You Wear (r. Jayro Bustamante, Franta, 2006), selectata in mai multe festivaluri importante, in care un manechin dintr-o vitrina ajunge sa creada ca va fi tratat ca un om obisnuit daca ar purta hainele potrivite si Masura moderna / By Modern Measure (r. Matthew Lessner, SUA, 2006), castigatorul unei mentiuni la Sundance Film Festival, pelicula ce ironizeaza influenta exagerata a culturii pop asupra a doi tineri americani.

 


„Fiecare dintre noi poate sa faca strada pe care trece sau locul in care sta mai frumoase doar prin prezenta. Nu trebuie sa atragem atentia, ci doar sa fim in armonie cu spatiul din care facem parte. Iar filmele de la Street Fashion si personajele care „defileaza” in ele vor fi, sper, in armonie cu spectatorii de la Sala Dalles, pe 25 noiembrie.”, spune Film Selectorul de la ShortsUP, Alexandra Safriuc.

Biletele pot fi cumparate de la intrare la pretul de 20 de lei. Accesul include participarea la toate formele de arta contemporana din cadrul evenimentului ShortsUP Street Fashion.

related posts

Modifică setările cookies