Eva Longoria, cu fiul de 15 luni pe catwalk. Toți ochii au fost asupra lui


Eva Longoria a făcut impresie sâmbătă seară cu Santiago al ei, primul copil pe care îl are cu soțul ei, magnatul mexican José Antonio Bastón.


În vârstă de doar 15 luni, Santiago Enrique și-a făcut apariția la primul său eveniment monden. Eva Longoria și-a adus fiul la prezentarea de modă a grupului L'Oréal, din cadrul evenimentului Săptămâna Modei de la Paris.

Actrița de 44 de ani și-a plimbat fiul de 15 luni pe catwalk, la finalul prezentării de modă, iar publicul s-a îndrăgostit de el.

Citește și: Băiețelul Evei Longoria cucerește internetul! Cât de simpatic este micuțul în vârstă de 5 luni

Eva Longoria și soțul ei au distribuit prima poză cu fiul lor în luna iunie a anului trecut, când au apărut împreună în ediția americană a revistei spaniole Hola!

Actrița a distribuit și acum o fotografie pe contul ei de Instagram, în care fiul ei a fost surprins într-un moment tandru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos! 

Eva Longoria s-a căsătorit cu José Antonio Bastón în 2016 și se află la primul ei copil. În trecut, actrița a fost căsătorită de încă două ori. 

În perioada 2002 – 2004, Eva Longoria a fost măritată cu actorul american Tyler Christopher. În 2007 s-a căsătorit cu jucătorul de baschet Tony Parker, însă au divorțat în 2011.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Claudia Neghină, senzație în sala de sport

related posts

Modifică setările cookies