Eva Mendes a sedus milioane de bărbaţi cu frumuseţea ei, iar acum cucereşte femeile cu hainele create de ea


Despre Eva Mendes se spunea în urmă cu 10 ani ca este una dintre cele mai senzuale şi sexy vedete de la Hollywood. Chiar dacă în ultima perioadă şi-a creat o imagine de casnică, Eva nu şi-a pierdut deloc sex appealul. La 44 de ani, soţia lui Ryan Gosling arată fabulos şi dă lovitura în modă. 


De cand s-a casatorit cu Ryan Gosling şi a devenit mamică, Eva Mendes s-a retras din viata mondenă, peferand sa se ocupe de familiei şi cei doi copii. "Ceea ce nu ştiu oamenii despre mine este ca îmi place să sau acasă", a spus Eva, care are două fetiţe iîn vârstă de doi, respectiv trei ani.

Actriţa a scos cea de-a cincea colecție în colaborare cu brandul ”New York & Company”, pentru care este și model şi arată fabulos. 
 

 

From work to weekend and beyond. Explore the NEW Eva Mendes Collection! #EvaMendesNYC

O postare distribuită de New York & Company (@nyandcompany) pe

 

Spring Fever ???? #evamendesnyc

O postare distribuită de Eva Mendes (@evamendes) pe

 

The Melinda Dress. Out now ????

O postare distribuită de Eva Mendes (@evamendes) pe

 

Oh yea we got coats too... #evamendesnyc

O postare distribuită de Eva Mendes (@evamendes) pe

 

Eva Mendes a povestit pentru revista Shape cum reuşeşte să se menţină în formă. A recunoscut ca dulciurile sunt marea sa problema, însă încearcă sa le evite. "Îmi incep dimineaţa cu ouă. Pentru mine sunt magice, pentru ca le poţi prepara în atâtea feluri. De obicei îmi fac omleta, pe care o mănânc cu o felie de pâine prăjită. (...) La prânz, de obicei mananc somon cu orez sau quinoa şi incerc să includ şi o salată. La cina mănânc cam la fel", a spus Eva.

related posts

Modifică setările cookies