Eva Mendes, cea mai noua victima a coboratului din masina. Ce a lasat la vedere frumoasa hispanica


In urma cu doar cateva zile, Eva Mendes, iubita lui Ryan Gosling, a fost invitata la emisiunea The Daily Show pentru a-si promova cel mai recent film, The Place Beyond Pines. Din pacate pentru ea insa, atentia celor din jur a fost distrasa de un accident vestimentar care a cantarit mai mult decat vestea premierei.


Este considerata una dintre cele mai frumoase si elegante actrite hispanice de la Hollywood, insa a omis un aspect esential, care le aduce adesea neplaceri divelor din Cetatea Filmului.

Asemenea lui Britney Spears, Anne Hathaway, Paris Hilton, sau Emma Watson, Eva a uitat sa invete cum se coboara corect din masina si le-a oferit paparazzilor o priveliste de neuitat.

Pentru a onora invitatia celor de la The Daily Show, Eva Mendes a fost nevoita sa paraseasca Los Angelesul pentru scurt timp si sa poposeasca la New York. Cand a ajuns la hotel, ea si-a expus lenjeria intima din greseala, moment pe care paparazzi nu aveau cum sa il rateze.

De teama ca accidentul sa nu se repete, cand a plecat spre studiourile show-ului ea a imbracat o rochie lunga, care sa ii acopere zonele pe care nu doreste sa le expuna.

related posts

Modifică setările cookies