Facebook își lansează serviciu de matrimoniale. Ce presupune și de ce face asta Mark Zuckerberg


Mark Zuckerberg a anunțat că Facebook va lansa un nou serviciu de matrimoniale. Se pare că Mark vrea să își spele păcatele de când cu scandalul Cambridge Analytica care a schimbat și continuă să schimbe regulile în mediul virtual. Cum se va bate asta cu dreptul la intimitate și confidențialitatea și ce urmărește Zuckerberg cu noul serviciu?!


Mark a ținut să specifice că în SUA, unul din trei mariaje încep printr-o relaţie online şi că aproximativ 200 de milioane de utilizatori Facebook au statut de celibatar.

Serviciul va fi gratuit, iar utilizatorii vor putea să îşi creeze un profil "matrimonial" separat, care nu va fi vizibil pentru prietenii din reţea, iar potenţialii parteneri vor fi recomandaţi pe baza preferinţelor, punctelor de interes menţionate, precum şi a prietenilor comuni.

Anunţul a făcut ca acțiunile platformei matrimonială Match.com, să scadă cu 22%.

Mark Zuckerberg a spus că acest serviciu de matrimoniale nu va afecta relațiile interumane și va respecta regulile privind confidenţialitatea şi protecţia datelor.
 
În urmă cu câteva luni, Facebook număra o scadere drastică de utilizatori, și asta din cauza scandalului "Cambridge Analytica", în care datele a peste 87 de milioane de utilizatori Facebook, au fost accesate ilegal de compania de consultanţă britanică. 

Citește și Flirtul pe Facebook, prietenie sau înșelat. Ce spune psihoterapeutului Constantin Cornea.

FULLSCREEN
Facebook își lansează serviciu de matrimoniale. Ce presupune și de ce face asta Mark Zuckerberg
  • /


related posts