Familia Stallone, apariție spectaculoasă la o prezentare de modă. Soția actorului, siluetă perfectă la 54 de ani


Și-au anulat divorțul și pozează din nou în familie fericita! Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au impresionat la cea mai recentă apariție în public, alături de două dintre fiicele lor.


În urmă cu o lună, pregăteau actele de divorț: el își ștergea tatuajul cu chipul soției și punea câinele în loc, iar ea îl acuza că ascunde bunuri și bani de ea. Au dat uitării aceste supărări și încearcă să își refacă relația. Stallone și Jennifer Flavin au pozat în cuplul perfect la lansarea noii colecții Ralph Lauren.

În vârstă de 54 de ani, Flavin și-a pus în valoare silueta perfectă într-o rochie mulată maro, cu un umăr gol. Aproape că a eclipsat-o pe Jennifer Lopez, prezentă și ea, alături de Ben Affleck, la acest eveniment. 

Familia s-a asortat perfect în tonuri de bej și maro. Cele două fiice, Sistine, în vârstă de 24 de ani și Sophia Rose, de 26, au impresionat cu ținutele lor chic și au pozat seducător în fața camerelor.

În urmă cu două săptămâni, Stallone și Flavin au decis să se întâlnească și să vadă cum pot salva această căsnicie. “Au  reușit să ajungă la un consens și sunt foarte fericiți”, a spus o sursă apropiată celor doi. 

De la ce ar fi pornit dispută dintre cei doi? Soția l-ar fi acuzat că început să risipească și să ascundă de ea fonduri din rezerva conjugală, potrivitTMZ, care citează documente depuse de aceasta la tribunal.

Cu 22 de ani mai tânără că Stallone, Jennifer Flavin spunea mai demult, într-un interviu, că și-a asumat această căsnicie cu un bărbat celebru și dorit de atâtea femei.

„Nu sunt naivă cu privire la ceea ce se poate întâmpla atunci când nu sunt prin preajmă – el este un bărbat de 45 de ani – nu pot schimba felul în care este”, spunea Jennifer Flavin pentru revista People la acea vreme.

„Totuși, nu este un ticălos care înșeală în fiecare zi a săptămânii. Petrecem cinci din șapte nopți împreună, așa că nu știu când ar avea timp de așa ceva”, mai spunea Flavin.

related posts

Modifică setările cookies