Fashion icon la 51 de ani! Celine Dion, superbă într-o rochie de basm


Celine Dion nu încetează să ne surprindă cu aparițiile ei recente. 


A făcut senzație la Paris Fashion Week, unde a defilat în ținute non-conformiste, foarte stilate și foarte cool, iar cei mai importanți critici de modă din lume o laudă pentru alegerile ei vestimentare. 

 

Dincolo de ținute, Celine impresionează prin atitudine.  Cântăreața canadiană s-a reinventat în ultimii ani. După moartea partenerului ei de viață, Rene Angelil, care s-a stins în 2016, Celine a redescoperit bucuria de a trăi și a  făcut-o într-un mod matur și asumat. 

 

La 50 de ani hainele pe care nu le-a purtat la 20. Este mai îndrăzneață, mai încrezătoare, iar oamenii nu pot să nu o remarce pe noua Celine. 

 

Cântăreața a impresionat recent la concertul susținut în Hyde PARK. A cântat ultima ei piesa ‘Flying On My Own.’ într-o rochie superbă, galbenă, din voal de mătase, cu volane și trenă, creată de Vivienne Westwood.  

 

 

"Ai fost ca un vis frumos! ",  Tot ceea ce portți tu, Celine, este minunat! Așa ești și tu! " i-au scris fanii pe rețelele sociale. 

 

Cel care o ajută să-și aleagă ținutele ei chiar Pepe Munoz, bărbatul despre care s-a scris că ar fi iubitul lui Celine. Vedeta a negat aceste zvonuri, afirmând că sunt doar prieteni foarte buni și nu au o relație romantică. 

 

Deschide GALERIA FOTO pentru a 13 ținute specatculoase purtate de Celine Dion  

related posts

Modifică setările cookies