Fashioniste de mici. Harper Beckham si Suri Cruise, desemnate modele de stil in randul prichindeilor


Fiica lui Tom Cruise, Suri, si cea a celebrului cuplu Victoria si David Beckham, Harper, sunt modele de stil pentru parintii din Marea Britanie, potrivit unui studiu recent, ale carui rezultate au fost publicate de femalefirst.co.uk.


Jumatate din parintii chestionati de Cotton USA au recunoscut ca micutele staruri, precum Suri Cruise si Harper Beckham, le influenteaza alegerile cand trebuie sa cumpere haine pentru copiii lor.

Astfel, 52% din parintii chestionati au spus ca simt presiunea celor din jur cand trebuie sa isi imbrace copiii, iar 87 % din cei care au luat parte la sondaj au spus ca alti parinti isi trateaza micutii ca pe niste accesorii care trebuie sa fie la moda.

Totusi, in ciuda presiunilor legate de moda, parintii pun pe primul plan calitatea hainelor. Desi majoritatea celor chestionati au spus ca stilul este important atunci cand isi imbraca copiii, doar 15 % au spus ca acest aspect este cel mai important in alegerea unei tinute, in timp ce 26 % au insistat pe calitatea hainelor.

De altfel, dorinta parintilor de a gasi haine de calitate pentru copiii lor face ca acestia sa cheltuiasca mai mult pe micutele tinute decat pe hainele lor sau ale partenerilor lor de viata. 

Mai multe informatii pe mediafax.ro.

related posts

Modifică setările cookies