Festivalul de Film de la Veneția 2021 | Cele mai extravagante ținute de pe covorul roșu


Veneția a redevenit orașul eleganței, odată cu startul celei de-a 78-a ediții a Festivalului de Film. Starurile care au pășit pe covorul roșu au impresionat cu ținutele lor.


Designerii s-au „bătut” din nou pe covorul roșu pentru cele mai inspirate asocieri vestimentare trimise la Veneția. Unele ținute puteau fi puse în valoare mai bine, în timp ce altele vin ca turnate pe starurile care le-au purtat.

Pe 1 septembrie, ziua deschiderii Festivalului de Film de la Veneția, a fost o explozie de culoare pe covorul roșu de la Lido di Venezia. Iată mai jos cum s-au prezentat vedetele la ceremonia de deschidere, care a cuprins evenimentul de covor roșu și proiecția filmului Madres Paralelas.

Excentrica zilei a fost actrița braziliană Bárbara Paz (46 de ani), care pe covorul roșu a purtat smocking, papion, brâu și pălărie masculine, toate de culoare neagră. Accesoriul șocant a fost masca de gaze, varianta civilă, care a făcut trimitere la necesitatea intensificării eforturilor pentru purificarea aerului pe care îl respirăm.

 

Fotomodelul Bianca Balti a ieșit în evidență cu o rochie impozantă de culoare galbenă, de inspirație victoriană, din colecția Alta Moda a casei Dolce & Gabbana. Italianca a întregit outfitul cu bijuterii masive – cercei în formă de cruce și un colier impunător.

 

Adriana Lima (40 de ani) a întors toate privirile la evenimentul de covor roșu, însă nu doar cu decolteul generos al rochiei semnate de casa de modă Etro.

Modelul s-a sărutat îndelung cu un bărbat despre care se spune că e noul ei iubit. Brazilianca are două fete cu fostul ei soț, jucătorul de baschet Marko Jaric.

Vezi toate ținutele extravagante de la Veneția în GALERIA FOTO de mai jos!

Fotografii: Getty Images 

related posts

Modifică setările cookies