Festivalul de Film de la Veneția, sub zodia Covid-19. Cum au defilat vedetele pe covorul roșu


Festivalul de Film de la Veneția din 2020 a debutat cu o defilare pe covorul roșu cum n-a mai fost alta. Măsurile de protecție în fața infecției cu noul coronavirus le-au testat invitaților... imaginația în materie de vestimentație.


Masca de protecție este accesoriul principal al ediției din acest an a Festivalului de Film de la Veneția (2-12 septembrie). Evenimentul, care a debutat miercuri, a fost o provocare pentru orgnizatori și vedetele invitate. Măștile de protecție sunt obligatorii, proiecțiile de film au loc cu respectarea unei distanțe de siguranță, iar temperatura corporală a invitaților este măsurată la intrare.

Însă, pentru invitații festivalului din acest an a fost o provocare și alegerea măștii de protecție care să se asorteze cu ținuta. De departe, cea mai spectaculoasă aparție a fost, la ceremonia de pe covorul roșu, Principele Maurizio Agosti Montenaro Durazzo. Născut în Italia, principele descinde dintr-o veche familie venețiano-napoletană.

Însă, accesoriul său vestimentar nu are niciun rol de protecție în fața Covid-19.

Actrița Tilda Swinton, care a fost distinsă cu un premiu pentru întreaga carieră chiar în prima zi a festivalului, a mizat și pe latura practică, și pe cea decorativă a măștilor.

Cate Blanchett, care în acest an face parte din juriul festivalului, nu și-a dat un interes prea mare în ceea ce privește alegerea unei măști potrivite cu ținuta. Actrița a purtat o mască medicală obișnuită, cumpărată de la farmacie.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO!

Festivalul de Film de la Veneția este primul eveniment de acest gen care are loc în acest an în format clasic. Festivalul de la Cannes, programat inițial între 12 și 23 mai, a fost mutat în mediul online în perioada 22-26 iunie.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. Orășeni vs.săteni are premiera pe 8 septembrie, la PRO TV! Primele imagini din show-ul toamnei

FULLSCREEN
Festivalul de Film de la Veneția, sub zodia Covid-19. Cum au defilat vedetele pe covorul roșu
  • /

related posts

Modifică setările cookies