Fiica Madonnei, Lourdes, într-una dintre cele mai obscene prezentări de modă. Cum au pozat modelele


Lourdes Leon, singura fiică naturală a celebrei Madonna, a șocat cu apariția ei la Miami, în cadrul unei prezentări de modă a brandului Desigual.


O prezentare de modă a brandului spaniol Desigual a șocat audiența la Art Basel din Miami. Evenimentul, promovat sub sloganul Love Different, a avut ca scop popularizarea ultimelor piese vestimentare ale producătorului de haine. 

Fotomodelele care au fost în centrul atenției au jucat un rol, acela de a reprezenta, într-un mod ieșit din comun, cel mai comun act de iubire: sărutul. Însă, totul a evoluat într-o orgie, simulată în fața a sute de persoane.

Modelele s-au dezbrăcat aproape complet s-au atins reciproc, spre stupoarea invitaților la eveniment. La câteva ore după prezentarea de modă, reprezentanții brandului de îmbrăcăminte au postat pe Instagram un filmuleț în care au vrut să arate „multiculturalismul” și „diversitatea”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Desigual (@desigual) on

Lourdes, fiica Madonnei, a făcut parte din această recuzită, și a dansat lasciv alături de colegele ei.

Citește și: Fosta soție a lui Stallone, dezvăluiri incredibile! A făcut sex cu Sean Penn când era soțul Madonnei

Madonna, cunoscută pentru nonconformismul ei, declara anterior că este puțin invidioasă pe fiica ei de 23 de ani fiindcă este „incredibilă în tot ceea ce face”.

„E o dansatoare incredibilă, o actriță grozavă, cântă frumos la pian, e mult mai bună decât mine la capitolul talent”, a spus Madonna, conform Vogue.

Lourdes, în centru (jos). FOTO: Getty Images

Lourdes, unul dintre cei 6 copii ai Madonnei, urmează să se căsătorească cu iubitul ei, Jonathan Puglia, un fotograf profesionist cu care are o relație de 2 ani.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Ce fiică frumoasă are Cătălin Crișan! Are doar 19 ani și arată senzațional

related posts

Modifică setările cookies