Fiica Monicăi Bellucci, spectaculoasă la prezentarea noii colecții Dolce & Gabbana. Doar Kim Kardashian a eclipsat-o


Deva Cassel este una dintre vedetele preferate ale casei de modă Dolce & Gabbana. Fiica Monicăi Bellucci și a lui Vincent Cassel este nelipsită din prezentările de modă ale brandului italian.


La 18 ani, Deva Cassel este deja una dintre cele mai frumoase prezențe din lumea modellingului. Are și cu cine semăna! Fiica Monicăi Bellucci a fost atracția zilei la prezentarea Dolce & Gabbana… asta până când, la final, pe podium și-a făcut apariția Kim Kardashian :)

Sursa foto GETTY IMAGES

Deva Cassel a defilat într-o rochie neagră din dantelă, cu portjartier și mănuși lunfi și transparente. Din noua colecție D&G nu puteau lipsi simbolurile religioase, așa că modelul a fost accesorizat cu un colier în formă de cruce.

Kim Kardashian, una dintre vedetele preferate de brandul italian, a încheiat show-ul. Mai mult, aceasta a colaborat cu designerii pentru a crea noua colecție prezentată la Milano.

Vedeta de reality show și-a etalat silueta tip clepsidră într-o strălucitoare rochie neagră. Și mai strălucitoare a fost Kim la after party, când a îmbrăcat o ținută argintie.

Sursa foto: Profimedia

În vară, brandul D&G a sponsorizat nunta surorii lui Kim, Kourtney Kardashian. Casa de modă a realizat atât rochia de mireasă, cât și celelalte ținute purtate de familia Kardashian pe parcursul celor câteva zile petrecute în Portofino, pentru nuntă.

Vezi și VIDEO: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

related posts

Modifică setările cookies