Frumusetea nu mai este pe primul loc. Vezi ce femei le plac barbatilor in 2012


Sex-simbolurile nu mai sunt pe gusturile barbatilor, potrivit Askmen.com. In 2012 - speriati probabil de sfarsitul lumii- acestia au inceput sa aprecieze si alte calitati la femeile din jurul lor. Niciodata nu e prea tarziu, asa ca ii iertam pentru superfecialitatea de care au dat dovada pana acum :)


Vezi care sunt cele mai dorite femei din lume in 2012! O romanca se numara printre ele!

1. Extravaganta
Iesi din anonimat. Barbatii apreciaza dezinvoltura si gandirea libera. Lady Gaga a fost pe locul 18, Katy Perry pe 6 si Nicki Minaj pe locul 5 in topul preferintelor masculine!

2. Curajul
Femeile care-si asuma riscuri si care au taria de caracter sa faca schimbari majore sunt pe gustul barbatilor in 2012. Actrita Rooney Mara, cea care si-a schimbat radical look-ul pentru rolul din "The Girl With the Dragon Tattoo"  a ocupat pozitia a treia in topul celor mai dorite 99 femei din lume. Rihanna, o alta curajoasa, care merge in directia inversa a asteptarilor celor din jur, a ocupat si ea o pozitie fruntasa - locul 9.

3. Simtul umorului
In sfarsit, o femeie amuzanta este apreciata pe masura! Sofia Vergara a castigat locul 1 in topul celor mai dorite femei din lume, potrivit Askmen, iar actritele Olivia Munn (locul 65), Kat Dennings (locul 30) si Kristen Wiig (locul 36).

4. Formele apetisante
Ne bucuram sa nu vedem in top niste anorexice! Barbatilor le place feminitatea, ca drept dovada stau pozitiile fruntase ocupate de Sofia Vergara (locul 1), Scarlett Johansson (locul 7),  Kim Kardashian (locul 8) si Rihanna (locul 9).

5. Proaspetele mamici
Cine a zis ca o femeie nu mai este sexy dupa ce naste? Miranda Kerr a ocupat locul 4, Beyonce - locul 39, Penelope Cruz - locul 49, Natalie Portman - locul 21.

related posts

Modifică setările cookies