Gafă vestimentară de proporţii a lui David Beckham. Aşa l-a învăţat Victoria?


Fostul fotbalist englez David Beckham a participat la finalul săptămânii la o prezentare de modă a soţiei Victoria, unde a avut o opţiune vestimentară care a încălcat regulile nescrise şi care i-a atras numeroase critici.


În vârstă de 44 de ani, britanicul a impresionat mereu prin eleganţă, dar de data aceasta se pare că n-a fost extrem de inspirat. Încercând poate să iasă în evidenţă şi să şocheze în mod pozitiv, David a ales să-şi asorteze costumul de culoare închisă cu ciorapi albi. Decizia e cu atât mai curioasă cu cât Victoria Beckham, designer de modă, n-a avut nici ea nimic de zis în acest sens.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Show time @victoriabeckham .. My babies looking pretty cool right now ♥️ @cruzbeckham @romeobeckham #HarperSeven we miss you @brooklynbeckham ♥️ #VBAW20

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Beckam a făcut mai multe fotografii de familie în această postură, printre care una cu trei dintre cei patru copii ai săi (Cruz, Romeo şi fetiţa Harper Seven) şi alta în compania mamei şi a soacrei. „Foarte frumos, dar cu ciorapi albi?”, a fost comentariul unuia dintre admiratorii lui David Beckham, părere negativă împărtăşită şi de alţi ,,urmăritori” de pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@davidbeckham and the two mum’s backstage at #VBAW20 ???? So many kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Regulile principale în asocierea hainelor cu şosetele vorbesc despre evitarea albului la ciorapi (excepţiile fiind ţinuta sport sau întreaga ţinută albă).

De asemenea, specialiştii spun că ciorapii trebuie asortaţi cu pantalonii, nu cu pantofii, şi că trebuie să fie într-o nuanţă similară sau mai închisă.

related posts

Modifică setările cookies