Galina Panzari iti propune o colectie in stil retro  


Designer-ul Galina Panzari a prezentat aseara o colectie speciala, in stil retro. Desi sobrietatea a fost elementul cheie al liniei vestimentare create, tinutele s-au remarcat prin aplicarii stralucitoare. Mihai Albu a completat tinutele propuse de Galina cu pantofi din colectia “Techno Preludique”.
 


“Cred ca oricare dintre femei isi doreste sa se intoarca putin in timp si sa poarte o astfel de tinuta extravaganta,” a declarat Galina Panzari.

Daca iti place stilul retro si te regasesti in propunerile Galinei, poti purta chiar si tu tinutele prezentate. Avantajul? Materialele sunt cumparate din strainatate, asa ca nu risti sa mai intalnesti pe altcineva cu o rochie asemanatoare cu a ta.

“Materialele nu sunt cumparate din tara. Nu pentru ca cele de aici nu ar fi bune, ci pentru ca nu vreau sa risc ca o rochie pe care o femeie si-o pune la un eveniment anume sa fie din acelasi material ca cea a unei alte prietene pe care o intalneste acolo. Chiar daca rochia este creata de alt designer si nu are acelasi model, situatiile de genul acesta sunt jenante,” a adaugat designer-ul.

related posts

Modifică setările cookies