Gemenii trebuie sa se preocupe de sanatatea lor si a familiei. Horoscopul zilei de 14 mai 2012


Vezi ce-ti rezerva astrele pentru ziua de azi. Celebritati nascute astazi: Sarah Michelle Gellar.

Tag-uri: #horoscop

 

TAUR

Demersuri in forta, sa obtineti semnaturi, sa puneti in aplicare ideile de proiect, sa derulati niste afaceri sau sa faceti unele reparatii acasa.

GEMENI

E momentul sa va interesati de sanatate, sa va faceti un set de analize medicale, un consult si sa ii convingeti si pe ai vostri sa ajunga la control, daca au ceva probleme.

RAC

Apar unele schimbari la serviciu si formati o noua echipa, va transferati in alt colectiv, practic o sa va adaptati din mers, ca sa nu o resimtiti ca impusa, schimbarea.

LEU

Preluati o initiativa si nu va dati batuti pana nu iese ceva de calitate, ii veti coopta si pe niste fosti colaboratori, care sa reintregeasca o echipa de succes.

FECIOARA

Sedinta de negociere, va-ntalniti cu partenerii de afaceri sa puneti pe hartie o strategie, sa le cereti bani sponsorilor, sa va apucati de treaba.

BALANTA

Va pot intra niste bani si sa va puteti plati rata la banca, sa aveti de cheltuiala, sa fie si la voi un pic de relaxare financiara, ca v-ati saturat de datorii si de facut economie.

SCORPION

O sa va tineti de cuvant, sa le dati o mana de ajutor unor cunostinte care nu se descurca singure si, cine stie, v-or fi fost si ele de ajutor candva.

SAGETATOR

Va interesati de casa, de familie, poate aveti niste urgente si nu vreti sa lasati nimic pe maine, sa fiti expeditivi cu toate treburile casei.

CAPRICORN

O sa gasiti si o preocupare de timp liber ca sa va puneti muschii in miscare, o sa practicati un sport si-i cooptati, poate, si pe copii in activitatea respectiva.

VARSATOR

Poate sa fie zi de salariu sau sa va dea un datornic o suma pe care i-ati imprumutat-o demult si o sa aveti bani de buzunar, sa platiti o factura, doua.

PESTI

Se poate sa obtineti dupa multe interventii un surplus financiar, un procent din castiguri, pare sa fie o reusita dupa o lunga tevatura.

BERBEC

Puteti renegocia un contract si daca nu va convin conditiile va veti reorienta daca e mai avantajoasa oferta altui angajator.

related posts

Modifică setările cookies