Gisele Bundchen este pe cale sa devina primul fotomodel miliardar din istorie, dar fotograful Mario Testino face dezvaluiri jenante despre inceputurile ei in modelling


E cel mai bine platit model din lume si singura despre care Claudia Schiffer si Naomi Campbell spun ca este un adevarat "supermodel", dar ascensiunea n-a fost una usoara pentru Gisele. Potrivit fotografului Mario Testino nimeni din lumea modei n-a apreciat-o la inceput pe frumoasa brazilianca. 


"Nimeni nu o placea, nimeni nu o voia", a spus Testino intr-un interviu pentru publicatia "The Observer".

 

"A trebuit sa lupt sa o introduc in pictorialele mele pentru ca nimeni nu credea ca era potrivita - prea slaba, prea nu stiu cum, nasul, sanii, talia. Dar eu cred in a fi obsedat de ceva, in a deveni obsedat.", a mai spus el.

Se prea poate insa ca Mario Testino, in varsta de 57 de ani, sa se fi recunoscut in situatia de ingrata a lui Gisele si sa o fi ajutat din motive subiective.

Desi in prezent duce o viata fabuloasa si i se cere sa faca portretele oficiale ale membrilor familiei regale britanice si ale icon-urilor din lumea modei, in copilarie si in adolescenta, Testino a avut de suferit in Lima natala din cauza simtului sau estetic deosebit.

"Ma strigau "poponar" pe strada. Toata alocatia mea mergea pe taxiuri. Nu puteam sa merg cu transportul in comun din cauza modului in care ma imbracam", a povestit fotograful cu sinceritate in interviu.

Viata lui Testino s-a schimbat insa odata cu sosirea in Londra in 1977 si se pare ca fotograful a vrut sa-i acorde aceeasi sansa si lui Gisele.

Judecand dupa succesul de care se bucura fotomodelul si ingerasul Victoria's Secret, celebrul fotograf a avut dreptate sa parieze pe ea.


 


 

related posts

Modifică setările cookies