Gisele Bundchen recomanda hainele masculine pentru 2011  


In plina criza, Gisele Bundchen a reusit sa se claseze pentru a patra oara consecutiv pe locul intai in topul celor mai bine platite modele din lume. Se pare ca supermodelul vrea sa isi pastreze statutul si in acest an, asa ca accepta toate job-urile si aparitiile in revistele glossy.
 


Dupa ce a inceput anul ca imagine a colectiei Balenciaga pentru primavara – vara 2011, Gisele continua seria aparitiilor fashion in numarul de februarie al revistei Vogue China.

Chiar daca poarta croieli masculine in pictorial, Gisele Bundchen arata perfect! Top modelul demonstreaza ca poti fi sexy si in haine sobre, daca stii cum sa le accesorizezi. Inspira-te si tu din stilul ei daca vrei sa atragi toate privirile.

Gisele a purtat la sedinta foto haine din colectiile Balmain, Dries von Noten si Balenciaga. Chiar daca preturile nu sunt accesibile pentru orice buzunare, poti fura idei pretioase din colectiile designerilor celebri. Pune-ti imaginatia la contributie si formeaza outfit-uri spectaculoase. Pont: profita de reducerile pe care le gasesti in aceasta perioada in magazine!

  • Gisele Bundchen recomanda hainele masculine pentru 2011  

related posts

Modifică setările cookies