Rochii metalice si decolteuri periculos de adanci. Vezi cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu al premiilor Grammy 2014


Gala Grammy Awards 2014 a avut loc duminica seara in Los Angeles, la Staples Center, unde cele mai importante nume din industria muzicala au venit sa ofere sau sa-si revendice premiile pentru reusitele din anul precedent.


Gala Premiilor Grammy a mers in 2014 pe principiul "casatoriei pentru toti" si a surprins printr-o ceremonie inedita, care a unit destinele a 34 de cupluri - homosexuale si heterosexuale -, patronata de cantareata Madonna. Cele 34 de cupluri si-au spus "Da" chiar pe scena de la Staples Center, decorata cu aceasta ocazie cu vitralii care au imitat atmosfera dintr-o biserica.

Spectacolul a fost cu atat mai special cu cat Beyonce si Jay-Z, Taylor Swift, Lorde, Katy Perry, Robin Thicke & Chicago, John Legend, Pink, Paul McCartney si Ringo Starr, Daft Punk, Pharrell, si Stevie Wonder, Metallica si Lang Lang si o multime de alti artisti au sustinut momente muzicale pe care publicul nu le va uita prea usor.

In plus, dincolo de premiile obtinute pentru single-uri si albume si dincolo de recitaluri, vedetele au impresionat prin stil si indrazneala. Daca o parte dintre ele ar fi meritat in mod clar si distinctia de cel mai bine imbracate staruri care au pasit pe covorul rosu, altele nu au fost la fel de inspirate. Iata mai jos cele mai ramarcabile aparitii si tendinte:

  • Chrissy Teigen, sotia cantaretului John Legend, este aspiranta a titlului de "regina a serii". Vedeta a purtat o rochie fara umeri, stralucitoare, care a atras atentia tuturor si care i-a avantajat formele apetisante

  • Beyonce, mai slaba si mai sexy ca niciodata intr-o tinuta alba, transparenta, lunga si dramatica. Cantareata in varsta de 32 de ani a stralucit pur si simplu si a imbracat si pe scena o tinuta care a aprins imaginatia domnilor la fel de tare ca aceasta.

  • Katy Perry a venit la Grammy Awards alaturi de fratele ei si a purtat o rochie care abia a fost prezentata pe podiumul de la Paris fashion Week, editia Haute Couture. Creatia semnata Valentino a fost in ton cu evenimentul muzical si a avut imprimat pe tul un portativ cu note.

  • Skylar Grey, careia i-ai auzit vocea in piesa ca "I'm coming home" sau "I need a doctor" a atras privirile cu o rochie cu decolteu bizar. Decupatura tinutei a fost facuta sub bust si a intrigat audienta prezenta la eveniment.

  • Pink a ales un rosu pasional pentru a pasi pe covorul rosu al Premiilor Grammy. Desi tinuta de la inceputul evenimentului nu a avantajat-o prea tare, Pink a stralucit pe scena, unde a imbracat un body sexy.

  • Preferatele vedetelor de anul acesta au fost rochiile in culori metalice. Fie ca vorbim de auriu, argentiu, cupru sau bronz, divele nu s-au sfiit sa straluceasca in tinute pretioase. Taylor Swift, Ciara si Rita Ora sunt doar cateva dintre numele care au ales aceste nuante, Ciara atragand in mod evident toata atentia, avand in vedere ca si-a aratat burtica de gravida la prima aparitie publica dupa anuntarea sarcinii.

  • O alta preferinta a vedetelor au fost decolteurile periculos de adanci. Miranda Lambert, cantareata de muzica country si sotia juratului "The Voice" Blake Shelton, a impresionat intr-o rochie rosie plina de bun gust si extrem de provocatoare, in timp ce Alicia Keys a optat pentru un alabstru electric care i-a pus foarte bine in evidenta culoarea pielii.

  • Nu in ultimul rand, o parte dintre vedete au ales albul pentru tinutele de pe covorul rosu si s-au jucat cu zonele transparente, care le-au lasat la vedete portiuni considerabile de piele. In timp ce Paris Hilton a demonstrat inca o data ca este lipsita de inhibitii si nu se rusineaza cu corpul ei, rapperita Iggy Azalea a fost mai cuminte ca niciodata intr-o rochie complet imaculata.

 

Ce parere ai despre aparitiile vedetelor la Grammy Awards 2014? Care este, din punctul tau de vedere, cel mai bine imbracata? Dar cel mai prost?

  • Rochii metalice si decolteuri periculos de adanci. Vezi cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu al premiilor Grammy 2014

related posts

Modifică setările cookies