Gucci si-a marcat venirea in Romania cu haine scumpe si acte de caritate


Gucci a organizat acum doua seri lansarea oficiala a primului magazin mononbrand din Romania, iar cu aceasta ocazie a avut loc si un dineu cu o licitatie de caritate, in sprijinul UNICEF. Gazdele evenimentului, Andreea Marin, Dragos Bucurenci, Malvina Cervenschi si Ovidiu Buta au reusit sa obtina 27.200 de euro, pentru a-i ajuta pe copii sa mearga la scoala.


Seara a inceput in magazinul Gucci, unde invitatii au putut admira hainele din cele mai recente colectii ale brand-ului italian. Accesoriile s-au remarcat si ele, in special posetele sau plicurile supradimensionate si pantofii cu decoratiuni pretioase. Si pentru ca fashionistele incep inca de mici sa se preocupe de imaginea lor, Gucci a adus in Romania si o linie dedicata copiilor.

Evenimentul de lansare a continuat cu o gala de caritate, unde cei prezenti au fost invitati sa liciteze sapte posete special create de Frida Giannini pentru Romania. 

Maurice Munteanu, fashion editor la o revista pentru femei, a spart gheata si a donat 2.500 de euro pentru o poseta rosie, din piele de piton. Ileana BadiuAlexandru Ciucu - sotul Alinei Sorescu si Cori Gramescu - antrenoare fitness l-au urmat.

Cea mai mare suma licitata, 7500 de euro, a fost donata de Veronica Schmidt, fiica directorului general de la Automobile Bavaria. Veronica a oferit banii din partea Fundatiei Michael Schmidt si a primit in schimb o poseta verde, din piele de piton.

Seara s-a incheiat cu incercarea de a aduna o suma cel putin la fel de mare ca si cea oferita de Veronica pentru ultima poseta din colectia speciala Gucci pentru Romania. La aceasta donatie au contribuit mai multe persoane. George Copos a licitat primul, iar Adina Buzatu, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Rhea Costa si Alexandru Ciucu l-au urmat. Gazdele evenimentului au contribuit si ele cu cate 100 de euro, iar suma finala pe care au reusit sa o stranga pentru copiii defavorizati a ajuns la 27.500 de euro.

Vezi si CUM S-AU IMBRACAT VEDETELE LA DESCHIDEREA OFICIALA A MAGAZINULUI GUCCI.

related posts

Modifică setările cookies