Gwyneth Paltrow (46 de ani), reclamă la bikini care costă 1.500 de lei


Actrița Gwyneth Paltrow trăiește pe picior mare de când a creat propriul brand de costume de baie. 


Gwyneth Paltrow este imaginea companiei pe care a fondat-o în 2008. De atunci și până azi, Goop i-a adus încasări de peste 250 de milioane de dolari, iar cele mai multe produse sunt de lux. Actrița își promovează acum cea mai nouă linie de costume de baie scoasă pe piață, cu o ședință foto incendiară.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by goop (@goop) on

Perechea de bikini de culoare neagră pe care actrița o poartă în această imagine costă nu mai puțin de 363 de dolari americani (1.500 de lei). Actrița a fost criticată deseori pentru prețurile exagerate ale produselor pe care le comercializează. 

Mai mult, actrița a fost implicată și în alte scandaluri, pornite din cauza promovării unor dispozitive și tratamente medicale imposibile, multe dintre ele având efecte adverse. 

Citește și: Tyra Banks, super sexy în Sports Illustrated Swimsuit la 22 de ani de la prima apariție în revistă

La începutul acestui an, Gwyneth Paltrow și-a deschis un magazin la Londra, căruia i-a făcut reclamă purtând o percehe de bikini de culoare neagră.

FOTO: shop.goop.com

Gwyneth Paltrow s-a recăsătorit în 2018

Actrița Gwyneth Paltrow s-a recăsătorit în luna septembrie a anului trecut cu regizorul și producătorul de film Brad Falchuck. Cei doi au avut o escapadă romantică la Paris, în octombrie 2018, unde nu s-au zgârcit deloc. Ei au plătit 14.400 de euro pe noapte într-un hotel de lux din Capitala Franței, în cadrul unei vacanțe prelungite pe care și-au luat-o ca urmare a momentului fericit din viața lor. 

Gwyneth Paltrow a mai fost căsătorită, cu vocalistul trupei Coldplay, Chris Martin. Ei au doi copii împreună. 

related posts

Modifică setările cookies