Pantalonii evazati - din nou la moda! Vezi in premiera colectia H&M pentru toamna - iarna


Daca in aceasta vara, culorile tari sunt la putere, in sezonul rece trendurile se schimba complet.  Noi iti propunem arunci o privire in viitor si sa afli care sunt recomandarile H&M pentru toamna – iarna 2011/2012.

 


Dupa succesul de la lansarea primelor magazine in Romania, H&M a lansat si un showroom. La inaugurare, a fost prezentat un preview al colectiei de toamna – iarna si trebuie sa recunosc ca deja mi-am facut un wishlist destul de lung pentru urmatorul sezon. In capul listei stau niste pantaloni scurti din piele si un pulover portocaliu :)

Am remarcat insa si cateva piese pe care nu le-as cumpara niciodata. Desi imi plac blugii evazati, nu acelasi lucru l-as putea spune si despre pantalonii largi, dar scurti pana deasupra gleznei. Am obervat ca sunt foarte prezenti in colectia H&M, insa nu i-as purta decat la o petrecere tematica, la care mi se cere sa ma intorc in timp :)

Combinatia de maro cu negru, pe care am vazut-o in lookbook-ul H&M, nu se afla nici ea pe lista lucrurilor care imi plac, pentru ca tinuta pare prea monotona. As asorta insa negrul cu niste culori mai vii, iar maroul l-as purta cu portocaliu sau verde.

H&M nu propune colorie tari in sezonul rece, ci dimpotriva, predomina nude-urile, camelul, bejul, maroul si bronzul. Cat despre croieli, se poarta stilul clasic, insa nici piesele vintage nu sunt de neglijat. In colectia de toamna – iarna prezentata de H&M am remarcat de departe pantalonii evazati, in stilul anilor ’70. Rochiile maxi, salopetele si tricotajele se afla si ele pe lista must have-urilor in noul sezon.

La capitolul accesorii, revin pantofii cu botul rotund, iar colierele supradimensionate raman in moda. Manusile, fie ele tricotate sau din piele, trebuie neaparat sa iti completeze tinuta.

Colectia Mango pentru toamna - iarna 2010/2011 a mers si ea pe aceeasi linie. Propunerile brand-ului reprezentat de Scarlett Johanson au respectat stilul retro, asa ca blugii evazati au fost prezenti si in acea colectie. Negrul si maroul au predominat colectia din punct de vedere coloristic, iar salvarii si rochiile maxi au fost si ele prezente in colectie.

Daca Mango si H&M au propus liniile masculine, Zara a mizat iarna trecuta pe piese foarte feminine. Rochiile scurte, animal printul si pielea au fost vedetele colectiei, insa in materie de culori s-a mers pe aceeasi linie de bejuri, marouri si burgundy. Ramane de vazut daca in noul sezon va adopta si acest brand liniile masculine sau daca va merge in continuare pe croieli care iti pun in evidenta feminitatea.

Tie ce stil iti place cel mai mult? Ai pus deja ochii pe anumite piese vestimentare pe care vrei sa ti le cumperi in sezonul rece? Scrie-ne la rubrica de comentarii.
 

  • Pantalonii evazati - din nou la moda! Vezi in premiera colectia H M pentru toamna - iarna

related posts

Modifică setările cookies