Hainele pe care le porti iti tradeaza secretele. Tu stii ce spun outfiturile despre tine?


Chiar daca se spune ca interiorul este cu mult mai important decat ambalajul, si vorba “haina il face pe om” este foarte adevarata. Mai ales daca luam in considerare ca multe persoane se imbraca conform personalitatii lor. 


Specialistii din domeniu sustin cu tarie ca hainele spun foarte multe despre personalitatea unei femei. Dr Jennifer Baumgartner, psiholog, mentioneaza ca deciziile privind achizitiile din dulap transmit celorlalti secrete pe care dorim sa le ascundem.

Iata deci cateva hint-uri:

1. Decolteurile adanci

O aparitie mult prea decoltata (cum este cazul actritei Christina Hendricks) poate revela faptul ca persoana vrea sa atraga toate privirile, dar si ca este insetata dupa putere si control.

2. Supraincarcarea cu bijuterii

Poate exprima nesiguranta si chiar existenta unor probleme financiare sau din contra... opulenta. 

3. Tinutele sobre

Femeile care aleg sa imbrace haine sobre cu nasturi, dupa modelul ex-prim-ministrului Margaret Thatcher, doresc suprimarea feminitatii, o mascheaza tocmai din convingerea ca ar insemna slabiciune. 

4. Tocurile inalte

La polul opus, femeile care poarta mai mereu tocuri inalte pot fi considerate mai putin inteligente, din moment ce aleg sa puna pret pe aspectul fizic si nu pe intelect. Suntem curioase ce parere au Kim Kardashian sau Victoria Beckham despre asta? :)

5. Brandurile celebre

O alta problema cu care se confrunta femeile, fie ele cunoscute sau nu, este si dorinta de a cumpara doar articole produse de designeri cunoscuti. Acest lucru denota fie snobism, fie superficialitate.

Alte greseli ale femeilor care le tradeaza personalitatea si problemele de comportament sunt: dorinta de a purta doar haine office tot timpul, de a cumpara mai mult decat este necesar sau de a urma trendurile chiar daca nu li se potrivesc. 

Tu ce greseli faci? Esti de acord cu ce zic psihologii?

related posts

Modifică setările cookies