Hainele vintage - preferatele vedetelor. Vezi care e oferta in Romania! VIDEO


Daca in strainatate moda vintage este ceva obisnuit, in Romania este de abia la inceput. Vedetele au fost primele care au “simtit” gustul vintage al hainelor vechi, unicat si incarcate de istorie. Gina Pistol, Dana Rogoz sau  Adela Popescu sunt cliente fidele ale targurilor vintage. Urmareste materialul video sa vezi ce fel de produse gasesti la un astfel de eveniment.
 


Cu stilul vintage nu ai cum sa nu te faci remarcat. O stiu si vedetele de la noi, care sunt innebunite dupa astfel de hainele.
Dana Rogoz are chiar o colectie vintage si a defilat intr-o astfel de tinuta la premiera filmului "State de Romania – Student la Sorbona". Rochia vintage era o piesa semnata Oscar de la Renta.
Si prietena buna a Danei Rogoz, Adela Popescu este o admiratoare a hainelor vintage.
Gina Pistol, Malvina Cervinschi, Albertina Ionescu, precum si actorul Florin Piersic Jr au fost vazuti in magazine vintage.

www.perfecte.ro a mers la un targ vintage sa iti arate ce oferte sunt pe piata. Mirela Grindean are un magazin de haine vintage si ne-a aratat care sunt piesele de rezistenta din colectia ei: rochite din anii ’20, poseste din anii ’40, pantofi si diverse accesorii.
Cel mai adesea facem rost de aceste haine de la diverse doamne in varsta. Incercam sa le convingem sa ni le vanda. Se lasa greu”, spune Mirela Grindean.

Lumea ne intreaba daca acestea sunt haine second hand. E gresit sa gandesti asa. Ele au fost intr-adevar purtate, insa au o poveste si au valoare istorica. Au trecut anii peste ele...”, spune Mirela.

Urmareste materialul video sa vezi colectia de haine vintage a Mirelei Grindean, pe care o gasesti si pe http://vintagemireille.blogspot.com/
 

related posts

Modifică setările cookies