Hairstyle de vedeta! Ana Maria Gheorghe este fanul experimentelor! Cum ii sta mai bine?


Ana Maria Gheorghe este o tanara nonconformista si lipsita de inhibitii: a pozat in Playboy, a jucat zeci de farse in serialul care a facut-o vedeta ,"Bune si nebune", si si-a schimbat lookul de zeci de ori. Sa vedem prin ce schimbari de look a trecut vedeta Acasa TV de-a lungul timpului.


Ana Maria Gheorghe nu a putut rezista ispitei de a se face roscata, se pare, cea mai in voga culoare de par. Insa inainte, Ana Maria a experimentat mai multe nuante de saten si a fost chiar si bruneta. Singura culoare pe care nu a incercat-o pana acum, zicem noi justificat, a fost blondul. Insa niciodata nu este prea tarziu!

Foto: Ana Maria Gheorghe, pictorial in costume de baie pentru Perfecte.ro, 2010

In prezent, Ana Maria merge pe un look mai feminin, desi recunoaste ca i-a placut foarte mult cum ii statea cu parul scurt.

Foto: Ana Maria Gheorghe, petrecerea aniversara The One, 12 mai 2011

„Ma simteam foarte bine cu parul scurt. Se spune ca tunsoarea si mai ales culoarea parului aduce si schimbari în ceea ce priveste personalitatea si atitudinea, dar eu cred ca o personalitate puternica ramane neschimbata, indiferent de schimbarile de look. Nu am simtit neaparat ca mi-am evidentiat o latura masculina, desi aveam tendinta de a alege mai des tinute sport, confortabile", spunea mai de mult Ana Maria Gheorghe pe acasatv.ro.

Foto: Ana Maria Gheorghe, pictorial pentru Go 4 It, 2008

Intra in galeria foto sa vezi schimbarile de look prin care a trecut Ana Maria Gheorghe de-a lungul timpului.

related posts

Modifică setările cookies