Hairstylist-ul Adrian Perjovschi, ponturi despre look-uri de revistă! Care este culoarea must-have a sezonului de toamnă-iarnă!


Ați auzit de tehnica de baleyage, de tunsoare pixie, look soft-wet, extensii colorate sau păr ponytail? Ei bine, acestea fac parte din tendințele de coafuri pentru sezonul de toamnă-iarnă 2018, iar cel mai potrivit pentru a ne lămuri cum stă treabă și ce anume putem purta pentru a fi în pas cu moda este hairstylist-ul Adrian Perjovschi, care ne-a asigurat că galbenul este un must-have al acestui sezon, alături de pink-dust! 


Adrian, care sunt tendințele de coafuri pentru sezonul de toamnă-iarnă 2018? Ce se poartă, ce nu se poartă? Ce le propui cititoarelor Perfecte.ro?
 
Se poartă părul prins ponytail, la baza cefei și în vârful capului, accesorizat cu împletituri și mici suvite răzlețe. Se poartă părul texturizat, cu o tendință de ondulare soft. Este în trend și cărarea pe-o parte, părul prins lejer, cu aspect ușor dezordonat și onduleuri naturale. Se mai poartă toamna aceasta și look-ul soft-wet. În general tendințele din această toamnă duc spre un look natural și lejer.
 
Nu se poartă buclele cilindrice, prea definite, părul tapat, supraîncărcat de produse, prea aranjat și nici cocurile finisate.
 
Cititoarelor le recomand să poarte ceva cu care    se simt bine, ceva cât mai natural pentru că tendințele permit acest lucru și se pot bucura de ele.


 
Ce înseamnă tunsoarea pixie?
 
Tunsoarea pixie este o tunsoare care este în trend toamna aceasta, o tunsoare realizată pe scurt, texturizată, după forma capului și breton asimetric.
 
Se mai poartă bretonul?
 
Da, sigur, este în trend bretonul, se poartă atât la păr lung, mediu, cât și pe păr scurt. Se poartă însă bretonul tăiat deasupra sprâncenelor sau până la sprâncene, nu mai jos.
  
Dar extensiile?
 
Da, se poartă extensiile puse natural, de cea mai bună calitate și chiar sunt recomandate în unele situații. Se poartă extensiile colorate care sunt chiar o soluție dacă se dorește o schimbare de look rapidă și fără să fie aplicată culoare pe întregul păr.
 
Pentru un look natural cum ar trebui să ne aranjăm?
 
În primul rând, pentru un look natural este necesar să avem o tunsoare realizată corect în funcție de tipul de păr, de densitate, de lungime, de textură și o culoare care să pună în evidență tunsoarea. Este foarte simplu să obții un look natural dacă sunt respectate aceste aspecte.


  
Care ar fi cel mai îndrăzneț look pentru toamnă-iarnă 2018?
 
Cel mai îndrăzneț look este tunsoarea pixie sau medie, cu culoare pe atomic yellow.
 
Ca și culori ce se poartă?
 
În tendințe anul acesta sunt blondurile platinate, șuvițele pastel sau chiar constrastante, culorile roșcat-arămii, se poartă culorile ciocolatii, pământii (mocca) dar și cele reci, cu reflex verde. Baleyage-ul este în continuare în tendințe cu condiția ca diferența dintre cele două culori să nu fie foarte mare. Tehnica de baleyage să fie soft și corect realizată, adică să fie o trecere naturală de la o culoare la alta. Galbenul este un must-have al acestui sezon, alături de pink-dust.


FULLSCREEN
Hairstylist-ul Adrian Perjovschi, ponturi despre look-uri de revistă! Care este culoarea must-have a sezonului de toamnă-iarnă!
  • /


related posts