Haute Couture by Chanel & Karl Lagerfeld in pantofi fara toc la Paris! Super GALERIE FOTO!


"Luxul trebuie sa fie confortabil, altfel nu mai este lux!", a spus odata Coco Chanel. Probabil asa se explica si alegerea facuta de celebrul Karl Lagerfeld in ceea ce priveste incaltamintea purtata de modelele ce au imbracat colectia Chanel Haute Couture in cadrul mega show-ului ce a avut loc la Paris.

 

 

Desi ne este familial stilul grandios, migalos in atentia pentru detaliu si creativ al marelui Karl, acesta e uimeste continuu. Intr-adevar elementele cheie ale show-ului de la Paris au fost pantofii fara toc si aparitia modelului in varsta de 46 de ani, Kristen McMenamy,  in postura de mireasa. Insa nici fustele lasate pe sold, accentele de culoare neagra sau benzile decorative ce subliniaza talia nu trebuie uitate!

Culorile clasice ale celebrului brand de fashion, alb si negru au luat o turnura moderna, au fost aduse in actualitate de nuantele de crem, roze, roz pal si argintiu. Detaliile si lucratura migaloasa a materialelor, realizate in cele 6 ateliere artizanale Chanel, au impodobit fiecare piesa vestimentara cu mii de cristale mici, pene sau perle, continuand astfel traditia de marca a Chanel ce reuseste in mod unic sa transforme luxul in arta.related posts

Modifică setările cookies