Hilary Swank - neepilata pe covorul rosu FOTO!


Ocupata cu lungile calatorii intre America si Europa pentru a-si promova ultimul film care o are ca protagonista, Conviction, Hilary Swank a uitat sa se epileze la axila. Nu ar fi fost nicio problema daca diva nu ar fi aratat asta intregii lumi, la un eveniment monden.


Actrita in varsta de 36 de ani a participat la o petrecere exclusivista organizata de revista Elle la luxosul hotel Four Seasons din Los Angeles. Hilary a stralucit la propriu in rochia superba pe care a purtat-o, semnata de Calvin Klein. Coafura si bihuteriile i-au completat look-ul aproape perfect, insa un accesoriu trecut cu vederea i-a stricat toata imaginea.

Hilary a uitat sa treaca pe la salonul de cosmetica inainte sa mearga la eveniment. Chiar daca nu era epilata la axila, actrita a optat pentru o rochie fara maneci si in plus, a pozat nestingherita pe covorul rosu.

Hilary Swank nu este singura actrita celebra care i-a aratat in public podoaba de... sub brat. Julia Roberts si Drew Barrymore au aparut si ele neepilate in public. Julia in 1999, la premiera de la Londra a filmului Notting Hill, iar Drew in 2005, la un show de moda al designerului Marc Jacobs. 

FULLSCREEN
Hilary Swank - neepilata pe covorul rosu FOTO!
  • /

related posts

Modifică setările cookies