In franjuri din cap pana in picioare. Aparitia pe covorul rosu cu care Heidi Klum a reusit sa atraga toate privirile


Heidi Klum a pasit pe covorul rosu al premiilor Creative Arts Emmy Awards imbracata intr-o rochie plina de franjuri, care a atras privirile tuturor. Creatia de efect a fost vedeta serii si a fost fotografiata din toate unghiurile.


Heidi Klum este prezentatoarea emisiunii "Project Runway", un show-concurs in care cei mai talentati designeri se infrunta pentru un premiu de peste 300.000 de dolari si sansa de a prezenta o colectie la Saptamana Modei din New York.

Actualmente, in America, sezonul cu numarul 13 este in plina desfasurare, iar una dintre cele mai recente probe i-a provocat pe designeri sa creeze un look de covorul rosu pentru Heidi. Castigatorul a fost Sean Kelly, care a realizat o rochie din franjuri, albastra, pe care Klum a imbracat-o la Creative Arts Emmy Awards.

La capitolul stilizare, ea a ales sa-si prinda jumatate din par intr-o coada, lasandu-l pe restul sa ii cada drept, pe umeri. Heidi a accesorizat foarte minimalist tinuta, cu o pereche de cercei din safire si un pandantiv cu aceeasi piatra pretioasa. 

Machiajul a fost unul simplu, care i-a pus in evidenta ochii, dupa cel mai recent trend. Cu buzele in nuante nude, Heidi a aratat senzational. 

FULLSCREEN
In franjuri din cap pana in picioare. Aparitia pe covorul rorsu cu care Heidi Klum a reusit sa atraga toate privirile
  • /

related posts

Modifică setările cookies