In mijlocul iernii, Lady Gaga a aparut doar in lenjerie intima si un body din plasa de peste. Reactia celor din jur la vederea ei


La -5 grade Celsius, Lady Gaga a aparut in public imbracata doar intr-un set de lenjerie intima neagra si un body din plasa de peste, reamintindu-le tuturor de ce a fost considerata atatia ani Regina Controverselor.


In urma cu o seara, Lady Gaga s-a numarat printre invitatii speciali ai lui Jimmy Fallon la prima lui aparitie in calitate de moderator pentru " The Tonight Show". Desi afara extrem de frig, artista in varsta de 26 de ani nu si-a scos din garderoba excentricele si luxoasele haini de blana.

In schimb, vedeta controversata a imbracat doar cateva articole de lenjerie intima, o pereche de sandale cu toc inalt si un ham din piele pe care l-a fixat in jurul taliei. Cu o peruca blonda  interminabila parca, ochelari de soare si o palarie pe cap, Gaga a facut slalom pe gheata si s-a oprit doar pentru scurt timp pentru a interactiona cu fanii.

Surprinsi de tinuta sumara, acestia au urmarit-o minute in sir chinuindu-se sa inainteze pe tocurile uriase.

In lenjerie intima si body-ul din plasa a aparut si live, cand i-a oferit lui Jimmy Fallon o bancnota de 100 de dolari in urma unui asa-zis pariu pierdut.

Prezentatorul le-a spus tuturor prietenilor care nu au crezut in el ca ii sunt datori cu o suta de dolari fiindca si-a implinit visul si a ajuns moderatul show-ului "The Tonight Show", desi putini au crezut in el.

Iata mai jos atat aparitia pe strazile din New York, cat si momentul scurt din show in care Gaga a socat:

  • In mijlocul iernii, Lady Gaga a aparut doar in lenjerie intima si un body din plasa de peste. Reactia celor din jur la vederea ei

related posts

Modifică setările cookies