Paris Fashion Week: Ingrid Vlasov pe acelasi podium cu Chanel, Valentino si McQueen! EXCLUSIV


Ingrid Vlasov si-a prezentat colectia de toamna – iarna 2011/2012, intr-o zi in care mai sunt programate show-urile Chanel, Valentino si Alexander McQueen. Alin Galatescu a luat parte la eveniment si ne-a dezvaluit in exclusivitate cum arata colectia semnata de desginerul roman.


"Colectia a marcat clar un salt pentru Ingrid, o maturizare si o aducere a ei in prim planul designerilor lumii si din punct de vedere strategic, fiind a patra colectie prezentata la Paris, si din punct de vedere creativ," povesteste Alin Galatescu.

„Se vede ca experienta pariziana i-a dat densitate, i-a dat curaj, foaret multe dintre produse fiind extrem de avangardiste, la limita dintre "Florence and the machines" si "Lady Gaga", cu transformari morfologice. Umerii erau mult inaltati si cu elemente metalice, aurii,” adauga criticul de moda.

„Colectia a demarat cu doua dintre piesele mele favorite, pe alb. Si-a pastrat aceeasi gama cromatica, deja un statement pentru Ingrid Vlasov, adica alb, off white, bej, negru, cu interventia de aceasta data de metal auriu,” a completat el.

Ingrid a prezentat si interpretari de broderie, ascunsa sub rochia principala, creand o eleganta mult mai discreta si mai sofisticata. A mers foarte mult pe imprimeuri noi, tip fluture, de lumanari aprinse. Mi-a dat senzatia ca sunt intr-un basm, cum ar fi "Frumoasei si Bestia",” incheie Galatescu.

Vezi in galeria foto cum arata noua colectie prezentata de Ingrid Vlasov la Paris Fashion Week!

 

related posts

Modifică setările cookies