Inna investeste chiar si 10.000 de euro intr-o costumatie de scena VIDEO


Inna are zeci de concerte pe luna, iar costumatiile de scena trebuie sa fie de fiecare data altele. Perfecte.ro a stat de vorba cu Maria Andrei, stilista ei, pentru a vedea cum se lucreaza pentru ele, cati bani se investesc si cine le face.


Maria Andrei ne-a dezvaluit ca Inna este nevoita sa investeasca destul de mult in costumatiile de scena: "Inna investeste in costumele de scena atat cat e nevoie. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa existe extravagante. Investeste cat sa arate bine si sa schimbe tinutele aproape la fiecare spectacol, pentru ca e foarte important. Ea calatoreste foarte mult, toate aceste date despre concerte, evenimente, se posteaza pe Facebook si pe site-ul ei personal, motiv pentru ca nu poate sa apara de prea multe ori imbracate in acelasi costum, sau se va reinventa una dintre tinute. Daca e sa vorbim in ansamblu, fiecare tinuta este diferita", ne-a marturisit stilista.

Cine le creeaza? "Costumele sunt create pentru ea special, se lucreaza cu designeri care sunt sub stricta mea supraveghere, in sensul ca stiu exact ce are nevoie si ce ii vine bine", ne-a explicat Maria Andrei.

Stilista Innei ne-a aratat corsetul pe care l-a purtat Inna la Cannes, la premiile NRJ, unde pe covorul rosu a purtat o rochie Herve Leger ca si Jennifer Lopez. “Acesta a fost semnat de Cosmina Englizian si are o valoare substantiala, de aproape 10.000 de euro.”

Ea ne-a dezvaluit detalii si despre un alt corset, la care inca se lucreaza, pe care il veti putea vedea pe Inna in viitorul apropiat. Nu rata materialul video de mai sus!

related posts

Modifică setările cookies