Irina Marinescu si-a lansat noua colectie: Mi-ar placea ca un barbat sa defileze in hainele mele!


Irina Marinescu si-a prezentat noua colectie de toamna/iarna 2011, ocazie cu care ne-a dezvaluit ca i-ar placea sa vada un barbat in hainele create de ea. Dupa ce saptamana trecuta la London Fashion Week  modelul Andrej Pejic a facut furori defiland in haine feminine, Irina Marinescu spune ca nu i se pare "nimic neinregula" ca un barbat sa prezinte moda pentru femei.


"Nu numai ca as accepta sa imi prezinte un barbat hainele, dar cred ca mi s-ar parea o experienta absolut fantastica sa am barbati in show-urile mele. De altfel m-am si gandit la un moment dat sa imbrac baieti. Nu as merge pana acolo incat sa incerc sa ii transform in niste femei, ci as vrea sa am niste barbati imbracati in haine de fata! Nu mi se pare nimic in neregula, mi se pare ceva absolut firesc", a spus Irina Marinescu.

La prezentarea noii colectii semnata de Irina Marinescu a fost prezenta si Camelia Sucu, care a fost incantata de show.

Andrej Pejic este un tanar de 19 ani care poate trece lejer drept femeie! Este o vedeta a show-urilor de moda, iar anul trecut a fost chiar "mireasa" colectiei lui Jean Paul Gaultier. "Andrej Pejic este insulta suprema adusa de moda femeilor - le face sa isi doreasca sa arate ca un barbat imbracat ca o fata ", scrie Daily Mail, care in ultima saptamana a luat atitudine impotriva ciudateniilor din lumea modellingului.

related posts

Modifică setările cookies